Installasjoner i hus, hytter og leiligheter

Smarthusløsninger
Smarthus er en bolig som har installert styringssystemer for tekniske løsninger som lys, varme, solskjerming, ventilasjon, etc. Styringssystemet  styres med et kontrollpanel eller bryter på veggen, en fjernkontroll, eller via internett eller smarttelefon.
» Mer om smarthus...

xComfort
Med xComfort kan du styre belysning, oppvarming, solavskjerming, klimaanlegg og sikkerhetsfunksjoner. xComfort er et trådløst styringssystem som gir lavere strømforbruk og bedre komfort.
» Mer om xComfort...

Belysning
Riktig belysning er viktig både ute og inne. Vi hjelper deg å planlegge belysningen etter behov og funksjon. De fleste boliger kan enkelt redusere 15-20 % av el-forbruket uten at det går på bekostning av lyskvaliteten. Det handler om å ha riktig belysning på rett sted til enhver tid.

Varme
Det finnes mange ulike varmekilder å velge mellom. Vi kan tilby mange forskjellige løsninger for både gulvvarme og varmeovner.

Sikringsskap
Vi anbefaler automatsikringer med innebygget jordfeilbryter. Dette kalles kombivern og sikrer hver kurs individuelt. Spør oss om tilbud!
» Mer om sikringsskap...

Overspenningsvern
Vi har produkter og løsninger for alle typer bygg og installasjoner. Vi anbefaler beskyttelse av både elinstallasjon, fintfølende elektronikk og tele-/datainstallasjoner.

Komfyrvakt
Komfyren er den hyppigste årsaken til brann i norske hjem. Med en komfyrvakt slår komfyren seg av når det oppstår farlige situasjoner.
» Mer om komfyrvakt...